Να «LOCK»άρονται τα Τούρκικα Μαχητικά αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ!

dhAX5QQ

Σε αλλαγή στάσης και εγκατάλειψη της Παθητικής Άμυνας αποδέχθηκε σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ,αλλά και δυναμική απάντηση και με ενεργοποίηση της Α/Α Άμυνας ,ο Πρωθυπουργός της Χώρας και το  ΚΥΣΕΑ της 15 Απριλίου !

Τις ανησυχίες του ΥΕΘΑ και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων από την κλιμακούμενη και συνεχώς αναβάθμιση της Τουρκικής προκλητικότητας παρουσιάστηκαν με στοιχεία στον Πρωθυπουργό που φάνηκε να έχει πια πειστεί ότι ο Κατευνασμός του θηρίου και η πολιτική των λουλουδιών με μια χώρα σαν την Τουρκία δεν οδηγεί πουθενά !

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε οτι σε συνέντευξη του ΥΕΘΑ στην Καθημερινή της Κυριακής ,ο ΥΕΘΑ προειδοποιεί το ΝΑΤΟ για ενδεχόμενο ατύχημα ανά πάσα στιγμή στο Αιγαίο !

Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας …Οτι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα Κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο, είναι χαρακτηριστική του κλίματος που τείνει να διαμορφωθεί στο Αρχιπέλαγος !

Όπως αναφέρει  η «Καθημερινή», η πρώτη συζήτηση για εγκατάλειψη της παθητικής άμυνας έγινε στην συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στις 15 Απριλίου, όταν ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε εισήγηση για «κλείδωμα» των τουρκικών αεροσκαφών και πλοίων και λειτουργία της αεράμυνας, ενώ αυξάνεται η στρατιωτική παρουσία στα νησιά και η ναυτική στο Αιγαίο.

Να σημειωθεί ότι  μέχρι και σήμερα «LOCK» των Τούρκικων Μαχητικών γινόταν μόνο κατά την διάρκεια των εμπλοκών των Μαχητικών μας με τα αντίστοιχα των Τούρκων !…πηγη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s