Σχετικά

Ξεκίνησα αυτό το(ετερόφωτο) ιστολόγιο θέλοντας να μοιραστώ «πρόσωπα & πράγματα», ειδήσεις & γνώσεις που μ’ ενδιαφέρουν και που αλιεύω καθημερινά από το διαδίκτυο.

Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου, ούτε και επιθυμώ να γίνω.

Γι’ αυτό, εάν γίνονται κάποια λάθη είναι καθαρά από λόγους παραπληροφόρησης -εύκολα θύμα της οποίας, μπορεί να πέσει ο καθένας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν φιλτράρω αυτά που διαβάζω και δεν απορρίπτω υπερβολές, χοντροκοπιές και εξόφθαλμα ψευδείς αναρτήσεις και ειδήσεις.

Επίσης υπάρχουν και άρθρα , με τα οποία δεν συμφωνώ 100%, αλλα παρόλ’ αυτά τ’ αναρτώ λόγω του γενικότερου μηνύματος το οποίο θέλουν να περάσουν.

Τα σχόλια είναι προσωπικά κι εκφράζουν τις ιδέες και τις σκέψεις μου και τίποτε άλλο.Δεν υπάρχει τίποτα σκοτεινό από πίσω, ούτε τα νεφελίμ μου πήραν τον νου.

Επίσης θέλω να σημειώσω με έμφαση, ότι το να είσαι πατριώτης δεν σε κάνει αυτομάτως κι “εθνικόφρονα”(με την καρτουνίστικη έννοια του όρου), ούτε και φασίστα.

Εγώ πάντως δεν ανήκω στην συνομοταξία αυτή των διπόδων…αν και πατριώτης, εκτός όλων των άλλων.

—*—

 

Οι αναρτήσεις που εμφανίζονται στο the500euros.worldpress.com, προέρχονται από δελτία τύπου, από ενδιαφέροντα θέματα που βρίσκουμε στο διαδίκτυο, αλλά και από δικά μας άρθρα.

Η πηγή τους αναφέρεται πάντα κάτω από το κείμενο της ανάρτησης.
Όσοι επιθυμούν, να πουν επώνυμα την άποψη τους, μπορούν να μας  στείλουν e-mail.

Αν πάλι πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση του the500euros.worldpress.com σας θίγει ή σας προσβάλει επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι στις προθέσεις μας να προσβάλουμε κανέναν, παρά μόνον εάν προσβληθεί η προσωπική,η οικογενιακή ή η εθνική μας αξιοπρέπεια.

Επιπρόσθετα, δεν είμαστε πάντα σε θέση να γνωρίζουμε εάν κάποιες φωτογραφίες έχουν πνευματικά δικαιώματα, όπως επίσης και κάποια videos του διαδικτύου. Ο ιστότοπός μας και μετά από την δική σας παρέμβαση (σε περίπτωση πνευματικών δικαιωμάτων ή προσβλητικού για εσάς περιεχομένου)αφού εξετάσει το αίτημά σας κι εφ’ όσον συντρέχουν οι λόγοι που προαναφέρθηκαν,θα σβήσει την εν λόγω ανάρτηση.

Δεν πρόκειται όμως να υποχωρήσουμε μπροστά σε υπερβολές και τραμπουκισμούς, απ’ όπου αυτοί και αν προέρχονται και θα συνεχίσουμε ν’ αναρτούμε ειδήσεις και πληροφορίες, που θεωρούμε ότι πρέπει ν’ ακουστούν, με αμείωτο πάθος!

  Σας ευχαριστώ θερμά που μας επισκέπτεσθε και μας στηρίζετε.

HomerSimpson36

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.